Minőségi mezőgazdasági pótkocsik

Miért válassza a spanyol gyártótól származó mezőgazdasági pótkocsikat?

Termékeikett saját gyártási koncepció szerint gyártják:

  • Saját tervezés
  • Termékfejlesztést és gyártást a legjobb beszállítókkal együttműködésben végezik, beépítve a legújabb technológiákat, például a lézerek alkalmazását és az acélfeldolgozás más innovatív módszereit
  • Pótkocsikaikat márkakereskedőkön keresztül forgalmazzák, tapasztalt értékesítési képviselők támogatásával. Pl.: Goldcorn SRO.

Tevékenységük középpontjában a magas minőségű acélok, illetve fejlett technológiával gyártott gépek gyártása és forgalmazása áll:

  • Pótkocsik (3–40 tonna), önhordó, moduláris vagy többfelhasználású (takarmányhoz, szarvasmarhához, gépekhez, szalmabálákhoz, takarmányhoz, rekeszekhez és nagy zsákokhoz)
  • Trágyaszóró (2 - 30 m3)
  • Tartályhajók (4 000 l-től 30 000 l-ig)
  • Műtrágyák (3-18 m3)

 

Moduláris gyártási folyamatuk azt jelenti, hogy a pótkocsi összeszerelése csak néhány órát vesz igénybe, melyet műszaki részlegük minden lépésben felügyel és szigorú minőség-ellenőrzésnek vet alá. Minősítésük és szabványaik garantálják a tervezés, fejlesztés, gyártás és forgalmazás folyamatát, ez is bizonyítja a minőség iránti elhivatottságukat és a folyamatos fejlesztéseket.

Az elmúlt években elért fejlődésük nagyon pozitív volt. Elhivatottságuk ügyfeleik igényeinek kielégítésére és termékeik minősége együttesen segítette őket abban, hogy tizenkét egymást után követő évben vezető szerepet töltsenek be a mezőgazdasági pótkocsik értékesítésében Spanyolországban és európa szerte. Jelenleg termékeiket minden kontinensen értékesítik.

***A pótkocsi kínálat megtekintéséhez kattintson ide!***

Kérdése van? Ne habozzon!

Töltse ki ezt az űrlapot és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Név *:
E-mail cím *:
Telefonszám *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


Kapcsolat

Címünk:

Koménského 22.
945 01 Komárno, Slovakia

Telefonos elérhetőségeink:

+36 20 9217-067
+421 911 316 171

E-mail: 

goldcorn@mail.t-com.sk
goldcorn616@gmail.com
goldcorn919@gmail.com

Fax :

+421 3577 89274