Kezdőoldal

GOLD CORN s.r.o. 2008 évben alakult, székhelye a szlovákiai Komárnoban található.

Alapítói különböző formációkban több mint 30 éve foglalkoznak szárítás és tárolás technológiák alkalmazásával, fejlesztésével és létesítésével. Jelentős referenciával rendelkezünk Magyarországon, ahol több mint 200 üzemet létesítettünk, referenciáink vannak Szlovákiában, Oroszországban, Ukrajnában, Romániában, Franciaországban, Németországban, Írországban és számos más helyen. A létesített üzemeinkre a magas műszaki színvonal és az igényes kivitelezés, tartósság és megbízhatóság és az energiahatékonyság a jellemző. Minden létező szárítható terményre, anyagra, termékre képesek vagyunk megoldást találni és a megfelelő szárítástechnikát megvalósítani.

Társaságunk a beruházó/vevő igényeinek megfelelően egyeztetett módon, komplex formában, a tervezéstől a kulcsrakész átadásig vállalkozik a szárító és a technológia kivitelezésére és megvalósítására a mezőgazdaság, ipar, vegyipar, élelmiszer és más egyéb terülteken Helyszíni bejárás és az igények egyeztetése után komplex, a szárítótelep minden elemére, illetve a komplett kivitelezésre ajánlatot adunk.
Különféle szárítóberendezések széles választékkal állunk rendelkezésre, amelyek minden esetben optimálisan a technológia és  a vevő igényeihez és feladataihoz alakíthatók ki és határozhatók meg, ami biztosítja a szárítás tárgyának a garantált minőségét.

A kiegészítő technológiák vonatkozásában lehetőség van arra, hogy több gyártó termékeiből ajánljuk az adott feladathoz szükséges magtisztítókat, anyagmozgató berendezéseket, egyéb kiegészítő berendezéseket, figyelembe véve vevőink igényeit.

Szemes termények tárolására és minőség megóvására ajánljuk a korszerű, szellőztetéssel ellátott különböző siló tárolókat és a magtárakba telepíthető és beépíthető szellőző és szárító padozatokat, amelyek biztosítják a tárolt termények minőségét.  

A szárítás során felhasznált energia minden esetben a legfontosabb tényező és törekedni kell a lehető legjobb felhasználási mutatók elérésére, amelyre a mi általunk ajánlott technológiák kivétel nélkül alkalmasak és megfelelőek.

Aktualitások / Blog

Háromcsuszkás TAIHO válogatógép beüzemelése

Háromcsuszkás TAIHO válogatógép beüzemelése

Nemrég Újfehértón megtörtént az első háromcsúszkás TAIHO válogatógép beüzemelése. Emellett több terménnyel végeztünk próbaválogatást (fehérbab, tarkabab, csicseriborsó, napraforgómag, amaránt), melyek kiváló eredménnyel zárultak.

tovább
További bejegyzések

Kapcsolat

Címünk:

Koménského 22.
945 01 Komárno, Slovakia

Telefonos elérhetőségeink:

+36 20 9217-067
+421 911 316 171

E-mail: 

goldcorn@mail.t-com.sk
goldcorn616@gmail.com
goldcorn919@gmail.com

Fax :

+421 3577 89274